DUPI Underwriting Agencies

In onze optiek is in principe elk risico verzekerbaar. We zeggen dan ook nooit bij voorbaat ‘nee’ tegen een risico dat wordt aangeboden. Ons doel is om de makelaar en zijn klant altijd een oplossing te bieden door de juiste combinatie van prijs, condities en riskmanagement. Op dat punt zijn we onderscheidend in de markt.

Makelaars en hun zakelijke klanten zoeken voornamelijk naar oplossingen die hun risico’s afdoende dekken. Hoe dat gebeurt,  maakt hen minder uit. Zij zijn niet geïnteresseerd in hokjes, vakjes of silo’s. Wij onderscheiden ons door oplossingen te bieden die de grenzen van verzekeringsbranches overstijgen.

In 2010 begonnen als Dutch Marine Insurance -een nieuwe activiteit naast DUTCH P&I – en inmiddels is DUPI Underwriting Agencies B.V. de grootste activiteit van DUPI Group.

DUPI Underwriting Agencies is een erkende marktleider in de sectoren scheepvaart, scheepvaart en transport, baggerwerken, bouw en proces- en energie-industrie en de acceptatie omvat P&I en aansprakelijkheid voor schepen, juridische verdediging (FD & D), ongevallen, CAR / engineering en marine. Samen zijn dit de DUPI 360 Underwriting Solutions.

Onze portefeuille bestaat enerzijds uit een evenwichtige mix van long-tail en short-tail risico’s, en vaak voorkomende kleine claims en incidenteel optredende grote verliezen anderzijds.

Door de combinatie van meerdere producten zijn we in staat om onze klanten te helpen en te ondersteunen. We doen dit door oplossingen te bieden die de grenzen van traditionele bedrijfsonderdelen overschrijden. Klanten die op zoek zijn naar verzekeringsoplossingen voor constructie risico’s, hebben bijvoorbeeld vaak ook oplossingen nodig om eventuele bijbehorende transport- of aansprakelijkheidsrisico’s te dekken.